Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Δανάη Δάσκα

Creative Director, jnl+

Δανάη Δάσκα
Δανάη Δάσκα

Η Δανάη Δάσκα σπούδασε Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετά θεωρητικό, συνέχισε με ένα Master στη Δημιουργική Γραφή και την Αγγλόφωνη λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιου του Εδιμβούργου. Έχει εργαστεί ως κειμενογράφος, δημοσιογράφος, καθηγήτρια δημιουργικής γραφής, scout λογοτεχνίας και μεταφράστρια. Ως Creative Director της jnl+ ενίοτε κάνει το νερό να ζωντανεύει και να μιλάει, γράφει μαντινάδες για παγωτά και βάζει κούνιες σε στάσεις λεωφορείων!

Σύνοψη Παρουσίασης
Youth brands and interactive communication

H καμπάνια για το Frulite, #ksezoumise_to που βρίσκεται στον αέρα τα τελευταία 2 χρόνια προσφέρει εξαιρετικά παραδείγματα διαδραστικής επικοινωνίας. Από τα social media μέχρι τα outdoor και τις mobile εφαρμογές, το Frulite έχει καταφέρει να αυξήσει το awareness των καταναλωτών με δημιουργικές ιδέες που προσφέρουν αληθινές εμπειρίες στο κεντρικό target group των νέων 18-24. Aς δούμε πως στήθηκε αυτή η καμπάνια!

Ομιλητές

Keynote Speaker Tom Palmaerts O Tom Palmaerts είναι keynote speaker και trend consultant σε θέματα που άπτονται του youth culture. Συνεργάζεται με brands όπως Callebaut, Clariant, Coca-Cola, HP, Palm, PwC, Sony Music, Hello Bank και BNP Paribas Fortis.
International Speaker Olly Rzysko O Olly Rzysko διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στο retail σε ολόκληρη την Ευρώπη και τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χτίσιμο της παρουσίας της Primark στα social media και στο online γενικά.
International Speaker Jordan Schwarzenberger Φεύγοντας από το σχολείο στα 18 και εγκαταλείποντας το Kings College μετά από 3 μήνες, ο Jordan εντάχθηκε στο δυναμικό του VICE ως full time creative, όπου έκανε την πρακτική του από τα 17. Μετά από 10 μήνες, τον Μάρτιο 2017 εντάχθηκε στο LADbible Group, το 2ο μεγαλύτερο media property για online video στον κόσμο, με σκοπό να βοηθήσει στο λανσάρισμα το νεοσύστατο δημιουργικό agency, Joyride.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR