Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Jordan Schwarzenberger

International Speaker

CEO & Founder, Roundabout- The Gen Z Agency, ex. Creative Strategist, LADbible

Jordan Schwarzenberger
Jordan Schwarzenberger

Φεύγοντας από το σχολείο στα 18 και εγκαταλείποντας το Kings College μετά από 3 μήνες, ο Jordan εντάχθηκε στο δυναμικό του VICE ως full time creative, όπου έκανε την πρακτική του από τα 17. Μετά από 10 μήνες, τον Μάρτιο 2017 εντάχθηκε στο LADbible Group, το 2ο μεγαλύτερο media property για online video στον κόσμο, με σκοπό να βοηθήσει στο λανσάρισμα το νεοσύστατο δημιουργικό agency, Joyride. Για έναν χρόνο ήταν επικεφαλής του δημιουργικού περιεχομένου για μία σειρά από brands από την Amazon και την Activision, μέχρι την Pepsi Co. και τη Sony.

Σήμερα, μόλις στα 20 του χρόνια, είναι Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Roundabout- The Gen Z Agency, η οποία θα ξεκινήσει τη δραστηριότητά της το 2018. Η Roundabout βοηθάει brands και επιχειρήσεις εστιάζει στο τρίπτυχο «reach, engage, understand» για τους «centennials», προσφέροντας υπηρεσίες creative consultancy, Gen Z Insight, Social Strategy και Centennial Workshops.

Σύνοψη παρουσίασης
«A Gen Z Survival Guide: understanding and engaging centennials in the social media age»

Η Generation Z ή οι «centennials» έχουν γεννηθεί μεταξύ 1995 και 2002 και αποτελούν μία ξεχωριστή δημογραφική ομάδα. Έχουν μεγαλώσει με ένα iPhone (ή smartphone) στα χέρια και πολλοί δεν έχουν γνωρίσει τον κόσμο πριν το Facebook, ενώ η έννοια των social media είναι «αποτυπωμένη» στο DΝΑ τους. O Jordan Schwarzenberger θα δώσει στο συνέδριο έναν «Gen Z Survival Guide για την κατανόηση και το engagement των centennials την εποχή των social media».

Ομιλητές

Keynote Speaker Tom Palmaerts O Tom Palmaerts είναι keynote speaker και trend consultant σε θέματα που άπτονται του youth culture. Συνεργάζεται με brands όπως Callebaut, Clariant, Coca-Cola, HP, Palm, PwC, Sony Music, Hello Bank και BNP Paribas Fortis.
International Speaker Olly Rzysko O Olly Rzysko διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στο retail σε ολόκληρη την Ευρώπη και τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χτίσιμο της παρουσίας της Primark στα social media και στο online γενικά.
International Speaker Jordan Schwarzenberger Φεύγοντας από το σχολείο στα 18 και εγκαταλείποντας το Kings College μετά από 3 μήνες, ο Jordan εντάχθηκε στο δυναμικό του VICE ως full time creative, όπου έκανε την πρακτική του από τα 17. Μετά από 10 μήνες, τον Μάρτιο 2017 εντάχθηκε στο LADbible Group, το 2ο μεγαλύτερο media property για online video στον κόσμο, με σκοπό να βοηθήσει στο λανσάρισμα το νεοσύστατο δημιουργικό agency, Joyride.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR