Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Olly Rzysko

International Speaker

Social Media and Communications Consultant, ex. Head of Digital Communications, Primark

Olly Rzysko
Olly Rzysko

O Olly Rzysko διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στο retail σε ολόκληρη την Ευρώπη και τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χτίσιμο της παρουσίας της Primark στα social media και στο online γενικά.

Πιο πρόσφατα, δημιούργησε τη δική του συμβουλευτική εταιρεία που θα εστιάσει στον τρόπο που οι οργανισμοί μπορούν να εκσυγχρονίσουν την προσέγγισή τους για να επικοινωνήσουν μέσω νέων καναλιών, αποτελεσματικά και λογικά.

Ο Olly ήταν ομιλητής στο SXSW Interactive στο Τέξας (2016/2017), ενώ παράλληλα είναι επισκέπτης καθηγητής στο London College of Fashion και κριτής στο Decoded Fashion Summit.

Σύνοψη παρουσίασης
«Own Your Brand Online Or Become A Sausage Factory»

Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των marketplaces και των touchpoints, τα brand values εξασθενούν. Ταυτόχρονα, το youth segment αποκτά μία εμμονική επιθυμία να εντοπίσει τα σπουδαία brands και να αγοράσει από αυτά, με την αναζήτηση αυτή να μεταφέρεται από το Google στο Instagram και το Amazon search. Αναλύοντας το θέμα αυτό, ο Olly Rzysko θα αναφερθεί σε παραδείγματα brands όπως η Anti social social club (καθοδηγείται αποκλειστικά από τα social media και τις συνεργασίες και αποτελεί το street wear brand με τη μεγαλύτερη ζήτηση σήμερα), η KFC και η IKEA και θα εξηγήσει πώς προσεγγίζουν σήμερα τους νέους. Τέλος, θα δώσει απαντήσεις για το τι πρέπει να κάνουν τα brands για να αξιοποιήσουν με αυθεντικότητα τα social media.

Ομιλητές

Keynote Speaker Tom Palmaerts O Tom Palmaerts είναι keynote speaker και trend consultant σε θέματα που άπτονται του youth culture. Συνεργάζεται με brands όπως Callebaut, Clariant, Coca-Cola, HP, Palm, PwC, Sony Music, Hello Bank και BNP Paribas Fortis.
International Speaker Olly Rzysko O Olly Rzysko διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στο retail σε ολόκληρη την Ευρώπη και τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χτίσιμο της παρουσίας της Primark στα social media και στο online γενικά.
International Speaker Jordan Schwarzenberger Φεύγοντας από το σχολείο στα 18 και εγκαταλείποντας το Kings College μετά από 3 μήνες, ο Jordan εντάχθηκε στο δυναμικό του VICE ως full time creative, όπου έκανε την πρακτική του από τα 17. Μετά από 10 μήνες, τον Μάρτιο 2017 εντάχθηκε στο LADbible Group, το 2ο μεγαλύτερο media property για online video στον κόσμο, με σκοπό να βοηθήσει στο λανσάρισμα το νεοσύστατο δημιουργικό agency, Joyride.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR