Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Tom Palmaerts

Keynote Speaker

Tom Palmaerts, Futurist, trendwatcher, worldwide keynote speaker, trend consultant and business partner, Trendwolves

Tom Palmaerts
Tom Palmaerts

O Tom Palmaerts είναι keynote speaker και trend consultant σε θέματα που άπτονται του youth culture. Συνεργάζεται με brands όπως Callebaut, Clariant, Coca-Cola, HP, Palm, PwC, Sony Music, Hello Bank και BNP Paribas Fortis.

Το 2008, αναδείχτηκε ως «Youth trend specialist of the year» από την ολλανδική πλατφόρμα trendwatching Second Sight, ως αποτέλεσμα του πάθους του, της αυθεντικότητάς του και της ενέργειάς του. Από το 2012, διδάσκει «scenario thinking» και «trendwatching» στο University College Ghent. Τον Σεπτέμβριο του 2013, απέσπασε τη διάκριση του «Trendwatcher of The Year», ενώ το 2015 εξέδωσε το βιβλίο του «Futures» μαζί με τους Herman Konings και Joeri Van den Bergh.

Σύνοψη Παρουσίασης
Futures: From young consumer thrills to innovation trails

Ως futurist, ο Tom Palmaerts πιστεύει σθεναρά στη δύναμη της επόμενης γενιάς. Δημιουργικοί, entrepreneurs και νέοι δημιουργούν συναρπαστικά κύματα. Τα περισσότερα από αυτά παραμένουν underground, ωστόσο ορισμένα από αυτά προκαλούν disruptions και θα επηρεάσουν την επιχείρησή σας.

O Tom θα εστιάσει στο μέλλον της τεχνολογίας, του mobility, του finance, της μόδας, του retail και των… ανθρώπων. Ποια είναι η νέα γενιά καταναλωτών; Πώς να τους προσεγγίσετε σε ένα phygital κόσμο;

Συγκεκριμένα, θα δώσει insights αναφορικά με το youth culture και θα «αποκρυπτογραφήσει» τις διαφορές με τις προηγούμενες γενιές. Επίσης, θα εξηγήσει πώς, με αφετηρία τους νέους, μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες επιχειρηματικές ιδέες για το μέλλον. Τέλος, μέσα από πρακτικά παραδείγματα, θα μιλήσει για τη συνδημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών με τους νέους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα cases των brands BNP Paribas και Hello bank, για τις οποίες, μέσα από δράσεις experimental marketing, δημιουργήθηκαν, σε συνεργασία με τους νέους, νέα phygital retail concepts. Επίσης, θα μιλήσει για τη συνεργασία με τους καλύτερους σεφ σοκολάτας στον κόσμο, με σκοπό τη δημιουργία του «μέλλοντος της σοκολάτας», βασισμένο σε youth insights.

Ομιλητές

Keynote Speaker Tom Palmaerts O Tom Palmaerts είναι keynote speaker και trend consultant σε θέματα που άπτονται του youth culture. Συνεργάζεται με brands όπως Callebaut, Clariant, Coca-Cola, HP, Palm, PwC, Sony Music, Hello Bank και BNP Paribas Fortis.
International Speaker Olly Rzysko O Olly Rzysko διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στο retail σε ολόκληρη την Ευρώπη και τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χτίσιμο της παρουσίας της Primark στα social media και στο online γενικά.
International Speaker Jordan Schwarzenberger Φεύγοντας από το σχολείο στα 18 και εγκαταλείποντας το Kings College μετά από 3 μήνες, ο Jordan εντάχθηκε στο δυναμικό του VICE ως full time creative, όπου έκανε την πρακτική του από τα 17. Μετά από 10 μήνες, τον Μάρτιο 2017 εντάχθηκε στο LADbible Group, το 2ο μεγαλύτερο media property για online video στον κόσμο, με σκοπό να βοηθήσει στο λανσάρισμα το νεοσύστατο δημιουργικό agency, Joyride.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR